Snart soovtime

Eftersom det är apu imårn igen så borde jag lägga mig o nana nu hehe men det e ju så tråkigt att lägga sig när man e pigg :/.

Jimmy kom hem för en timme sen så nu kan jag ääääntligen ladda min mobil, haha använder ju systemkamerans usb sladd till att ladda min mobil eftersom jag gjort sönder min kabel :P, så nu när han hade med sig den i Åre så kunde ja inte ladda den hihi. Men nu äntligen e mobilen igång igen ^^)

Har tagit lite kort på Hugo nu med =D


haha såå sjukt söööt är han när han sticker ut tungan lite så där :D




Snart är Hugo 5 månader :D, tiden går snabbt och han blir bara sötare med tiden haha


New Moon påslakan

Nu sitter jag här igen :D, har städat klart i mitt rum. Ska bara damsuga o torka golven men det gör jag senare elr i mårn :D.

Ska snart keka kvällsmat som idag blir en räkmacka :D, mums.

Beställde precis de snyggaste påslakanen man kan få tag på hahah :P, Så klart New moon då. Är helt käär i hela serien och har velat få tag på påslan med new moon elr twilight på men har inte hittat förrän nu :D, påslakanen ser man ju hela tiden sååå Gissa om jag kommer användaa de mkt ? Hhaha. 


 
Snyggt va ? :P.. Har en stooor affich med samma motiv med haha.


Städning på gång

hej igen :)

Jenny har åkt hem och jag vet itne vad ja ska göra haha :P. Ska ju städa iordning rummet nu men sen då ? :D, kanske sen när jag går ner med hyrfilm så kan jag ju gå en extra runda :).
Kanske tar mig en sväng med Hugo sen, fast de e ju sååå jobbigt att gå i snöslasket. Man bara glider hela tiden ucha.  Får se hur jag gör :P

Ska börja med städningen nu iaf haha hejhej

28 Februari

Hellooo

Söndag igen :), imorgon börjar en ny skolvecka :/. Helgerna går helt sjukt snabbt, tyvärr.
Sitter just nu o väntar på middagen för är jääätte hungrig :P.
Jenny ska snart åka hem och då blir jag ensam haha :P, måste ner till hemmakväll o lämna tillbaka en film innan kl 6 :).

Har inget annat planerat för idag :P, ska nog baraa städa iordning i mitt rum lite :)


27 Februari

Hejsan! :D

Sitter o väntar på att seg Jenny ska komma hit :D, så vi kan dra ner till hemmakväll.
Kom nyss ur duschen så ska snart göra iordning håret men får låta det torka en stund för as seegt att stå med hårblåsen så länge haha.

Är inte så jätte sugen på att gå eftersom det är så mycket vatten och is på trottoaren, kommer bli genomblöt om fötterna o säkert halka med -_-). hahaha men får la ta det försiktigt.
Jag vill veeeeerkligen ha soommar nu, slippa jacka. Tänk när man kunde gå i shorts o t-shirt hela kvällarna o åka moppe i det utan att frysa ?. Såå gött, men får vänta någon månad på detta väder haha =D.



Städning

hallåhallåå,
Har städat för fullt här i mitt rum och det börjar se riktigt skapligt ut nu haha :D, har bara damtorkat mitt skrivbord än så länge men har plockat bort as mkt och ställt iordning på det. Har även tat ut tvätt, disk och en resväska haha. Ligger massa skojj på golvet haha elr inte. De tar ju mest tid o lista ut vart man ska lägga alla grejer :S. Väldigt krävande arbete haha, ne men jag kollade faktiskt film medans jag gjorde iordning skrivbordet :D, riktigt trevligt faktiskt. Kollade på Catwoman, riktigt bra film faktiskt :D - borde ses.

Just nu har jag tagit en paus ifrån städandet så nu sitter jag o diggar HÖÖÖG musik haha :P, musiken bliir så mkt bättre när det är hög volym och högtalarna + basen får jobba rejält hahaha :P. Och ett plus på det är att man sjunger lika högt hahah bättre blir det inte. Mitt fredags nöje hahaha.


26 Februari

Heej igen :D

Såå gött o soova ut idag, gillar verkligen sånna här lediga dagar haha :P.
Har knappt gjort något idag, så skönt.
Men tänkte att jag skulle städa mitt rum nu :D, det ser förjäkligt ut och så kommer ju Jenny hit imårn och det kanske är en fördel att hon kmr plats i rummet hahaha.

Ikväll blire att dra till Ica o veckohandla med pappa =D.

Bloggar senare ikväll om jag orkar haha :P

25 Februari

Sorry för dålig uppdatering :), men har varit på mässa hela dagen. Kom inte hem förren klockan 10 så är helt sjukt trött i fötterna haha.
Mässan gick jätte bra, presentationen gick bra och jag blev inte så nervös som jag trodde ja skulle bli haha. Försäljningen gick väldigt bra den med :D, tror vi fick sålt 24st elr nått. Det var väldigt mycket folk där och de flesta var glada och sociala så säljsamtalet gick oftast väldigt bra och flöt på :D.

Såå gött nu när jag kom hem o kände mig helt slut och hungrig så har de köpt räkmacker ifrån fiskbilen så det var gött att slippa ställa sig o göra iordning något haha.

Nu håller jag på att kolla desperate housewives och har kekat upp min räkmacka. Är ledig imorgon så kan vara uppe hela natten om jag vill haha :P.


DreamClean UF :P

24 Februari

Hela skoldagen har bestått av monter bygge ute på mässan. Vi blev nästan klaraa men lite finslip kvar som vi får fixa innan mässan drar i gång i morgon middag :).
Känner mig inte lika nervös inför mässan längre som tur är :D, vi övade på vår presentation och det kändes riktigt bra faktiskt, bara man inte tappar bort va man ska säga elr börjar snacka för snabbt så kommer det nog fixa sig hahaah.

Just nu har jag kollat på ett One tree hill avsnitt och kekat kvällsmat :D.
Vet inte vad jag ska göra resten utav kvällen :), blir väll datorn ;)



Körkortsboken

hehe har suttit nu i en timme elr nått och slumläst igenom körkortsboken, känner mig lite nervös inför pluggningen av det. Själva slutprovet är det ju många som kuggar på, och det är ju inte det roligaste att göra. Så kände att jag behövde läsa igenom och kolla om jag kunde något alls i boken, o tur var att man kände till det mesta men man kan ju inte det men vet vad saker ungefär ska gå till i trafik o sånt. käänner mig lite lugnare nu :P. 

Nu är det baara att jag börjar övningsköra igen så jag känner mig lite säkrare i det haha. För asså inte så många månader kvar tills jag måste börja på körskolan med körlektioner :P, hhaha så behöver ju kunna en del för att inte få ett förjäkla dyrt körkort. 

menmen nu ska jag snart lägga mig o sova :P, för ska upp runt 8 imårn.


23 Februari

Heelloo!
Äntligen skriver jag igen :P.. skrev inte igår för kom itne hem förrän vid 8 o sen så somna jag haha, så det blev intee mkt jag satt vid datorn. Men kan skriva desto mer idag ;)

Idaag kom jag inte ifrån skolan förrän vid halv 7 för vi höll på o fixa med våran monter som behövde bli klar idag :), jag var väll inte så arbetssam men gjorde lite i slutet iaf (A). Var även nere o keka kina med Lindis med, mumsigt ;).
Det var ingen valpkurs idag eftersom den e framflyttad till nästa vecka pga snön tror jag heehe, och det var väll tur för annars hade jag inte kunnat stanna kvar i skolan så länge :).

Ikvääll när jag kom hem tog jag en längre promenad med Hugo :), både bra för han och mej haha. Behövde kolla hur han gick o så när jag gick själv med han långt. Försöker få han att inte dra och stanna för mkt hlr. Det gick bra, men han började frysa sen stackarn, även fast han hade tröja på sig hehe. Så är lite nervös nu till valpkursen om han kmr börja frysa då, för den är 1½timme och står han i snö då hela tiden så kmr han nog bli kall :/. Får väll va ute med han mkt nu så han vänjer sig vid lite längre tider ute.

Är lite störd på att min msn cpar, för kmr inte in :/. Funderar på att avinstallera den o sen installera om :P.. Behöver in o snacka med Jenny haha. och min mobil är urladdad så kan itne smsa haha. Allt händer på samma gång.

Lägger in denna för man blir så mkt gladare av att se när allt krånglar haha.

Robert Pattinson, denna bild pryder min bakgrund på datorn förtillfället ;)

21 Februari

Snart har den här dagen gått med! :),
Väldigt tråkigt får jag ju erkänna, eftersom måste lägga meej i bra tid i kväll så jag kommer upp till apun imorgon. Måste sätta mig och göra ett personligt brev typ, som jag ska lämna in till en person på ica eftersom jag ska söka sommarjobb. Gillar verkligen inte att skriva om en själv så, skit svårt o skriva ju o att komma på liksom vad som är lämpligt och inte att ta med. Får snart sätta mig med det, ska tänka igenom det lite först :)


Denna vecka är det mkt UF som gäller, det e ju rätt gött ändå ist för att sitta o plugga. Det är mässa på Torsdag som jag e rätt nervös inför eftersom man ska upp på scen o på något sätt presentera sitt företag, och jag ska in först på scen i vårat företag och det gör mig ännu mer nervös haha. Såå sitter här och har en maassa ångest inför det. Men asså man får tänka positivt och skita i publiken haha.

Imorgon ska jag börja på körskolan med teorikurs och det ska bli skoj :), aatt man ändå är ett steg närmare körkort liksom :). Jag känner att ja borde börja övningsköra igen men har ingen lust att åka nu när det e så mkt snö och så trånga vägar :/. Så får ta mig i kragen när snön har försvunnit.
Det e tur att jag inte fyller år förren i slutet av Juli iaf :P.

Sedan på Onsdag börjar Valpkursen som jag o lilla Hugo ska gå på :P. Ska bli intressant det med, för aldrig gått på någon sådan kurs. Får hoppas att Hugo sköter sig bara :), är lite rädd att han ska vara skällig o bara vill hälsa på hundarna och sånt för då blir det jobbigt att få han konsentrerad :P. Men det löser sig nog om något sådant händer :D.




Nu ska jag börja med mitt sommarjobbs ansökan ;)



Hejsvejs!


Snaart Söndag

Börjar få Måndagsångest nu, snart söndag och efter det slut på lov :/. Är veerkligen inte sugen på skola, vill ha lov några veckor till :p. menmen man får väll plåga sig till påsklovet ;).

Är lite ledsen över att jag kollat klart alla avsnitt som kommit ut från serien Vampire diaries. Serien blir ju bättre och mer intressantare efter varje avsnitt. Tror inte säsong 2 kmr börja i USA förrän i slutet av mars :'(, Lååång tid tills dess.

Har inte skrivit något innan idag för hade typ glömt bort det haha. Har haft serien i huvvet hela dagen ;). Men det som hänt idag är väll att min syster kommit hem i från Syd Afrika =D. O resten av dagen bestog typ av serie haha ne men nästan :D

Tänkte att jag skulle utnyttja tiden även inatt o inte lägga mig än på några timmar :D, så funderar på att kolla någon film men vet inte vilken :S, laddade några Johnny Depp filmer här om dagen som jag inte sett, så kanske ska ta och titta på någon av dem :D.


I Hökerum

TjenaTjena

Sitter just nu i Hökerum och väntar på att Jenny ska komma hem :P. Kom nyss hit men det tog en stund på riksvägen eftersom det e snöoväder så stog det helt still ibland :), hade nog hänt någon olycka elr nått :/. Menmen ska surfa vidare lite nu :P

Hejdå!


19 Februari



Heejheej

Har sovit länge idag med, dagarna går så himla snabbt då. Men brukar inte lägga mig före 4 på nätterna så inte konstigt att jag sover länge på dagarna.
Har badat lilla Hugo idag :D, så nu är han ren och fin :p.
Ska snart börja packa o fixa iordning mej för ska dra ut till Jenny vid 7 och vara där tills i morgon :). Men e as slöö så är inte på humör för att börja packa. Men får la ta mig i kragen snart :D

Tog bild på Hugo när han har på sig sin snygga Hood-tröja:





Hejsvejs :P

18 Februari

Hallåå! :)
Jises va dagarna går snabbt :O, det är redan Torsdag och snart slut på lovet :(.

Idag har jag varit nere på stan och köpt födelsepresent till Sandra :D, hon fyllde för några dagar sen men kommer inte hem förrän på lördag ifrån Syd Afrika så har inte kunnat ge henne något innan ;P.
Sedan gick jag bort till firman för jag o pappa skulle köpa tröja till Hugo, och där hittade vi en svart luvtröja som det stog CUTE på ryggen, han blev jätte cool iden haha. Får ta kort och lägga upp nästa gång jag tar på han den. Vi köpte även en hund bur som vi ska ha när han åker bil, och en pipboll med (A).

Sen har jag nog itne gjort något mer, kom nyss hem :). Åt en semla med föresten haha, mumsmums.
Jag tror ja ska småstäda lite i mitt rum med :D, började lite innan men kom inte så långt :D, tror jag ska bada Hugo med.

Hejhej


17 Februari

Började dagen med att försova mig hehe :P, skulle va uppe på tingsholm klockan 12 men vaknade 10 över så fick snabbt som tusan ta på mej o borsta tänderna sen gå upp. Var uppe halv 1 typ :).
Efter vi var klara gick jag ner o köpte mig en kebabsallad och tog med hem :p. Nu har jag kollat på True blood som jag gjorde hela natten till typ 5 när jag gick o la mig :). Började kollla på serien i går o sjäälvklart blir man helt fast i serien och vill inte sluta titta. Kollade Vampire Diaries i går med :), gillade den mycket med. Ska variera lite med att kolla på båda serierna men det blir ju lätt att man blandar ihop dem hhehe :P.

Hämtade min tröja i går med :D, är väldigt nööjd :P helt kär i färgen hihi.



Ska fortsätta kollla på true blood nue :P
hejhej

16 Februari

Godmorgon! :D

Idaag har jaag soovit llääge :), till 12 ungefär.
Ska snart göra iordning mej för ska till frisören om halv 5 :), ska klippa o göra slinger. Håret känns såå bra när man varit hos frissan hehe :P.

Glömde säga igår att jag beställde en tröja ifrån Junkyard :), kollade precis vart paketet var och det hade kommit till Jönköping ;), så det är la här i dag elr i morgon :).


Tröjan jag beställde :)


15 Februari

Hallåå! :D

Nu skriver jag igen hehe :). Måndag igen, och har inget särskillt planerat för idag förutom att jag nog ska ner till Onyx och träna :).. Tror jag ska ha en slappdag i dag med :D, kolla film o sånt - såå gött :)
Juste, kollade på Moulin Rouge igår med och den var riktigt bra :D, ni som inte sett den borde se den heh.






Jätte fiin låt ifrån filmen :)

Leona Lewis - I see you



Den bästa låten ifrån Avatar.

Twilight, New moon

Kollat klart Ghost nu :D
Braaa film väldigt fiin o sorglig :), verkligen seeevärd

Men nu blev jag sugen att kolla på Twilight elr New moon :D
Jag vill alltid se nån av dem när jag sett en romantik film :).
Såå sjukt bra är de, längtar tills den 3e filmen kmr på bio.
Håller på att läsa om Twilight serien nu med :D, har börjat på första boken igen hahaha.. De e ju sååå lääskigt braa, Stephenie meyer är såå sjukt gryym på att skriva för man kan ju inte sluta läsa när man väl börjat :O, även om jag läst boken innan och vet vad som ska hända såå är jag ändå lika fast haha :P





14 Februari

Alla hjärtans daag! :D

Har varit en vanlig dag för mig :), inget alla hjärtans dag mys alls :/..
Varit hos jenny tills 19.00 ikväll typ :) så har hunnit keka lite kvällsmat nu med, tänkte att jag skulle börja kolla på den gamla filmen Ghost :D, har aldrig sett den men de sägs ju att det ska vara en bra film o då måste jag ju såklart se den =D..

Såå sjuukt gött att inte behöva tänka på att lägga sig tidigt för skolan nu när det e Looooov! :D

Nu blire filmfilm hejhej



Miley Cyrus - The climb

Är helt käär i den här låteen
Lyssnar jämt på den :D, fastnade för den direkt när jag såg filmen o det var ju ett tag sen ;)


13 Februari

Sköönt med lördag :D

Sitter just nu hos Jenny, ska vara här tills i morgon :) kom hit runt 5 tiden.. Vi har kekat lite, kollat film och varit ute o gjort lite udda skräck film hahaah. Snart ska vi nog kolla skräckfilm :).. rätt bra att jag har med en bärbar datorn så vi båda kan sitta o göra vad vi vill på datorn :P..

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Alla Hjärtans Dag i morgon med ! :D glöm inte det
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Blir nog att vi börjar med att kolla på Friday the 13th den nyaste :D


@ Home

Kom hem för en stund sedan :D
Alltid lika gott o mysigt på kinaa :), men vi hittade inget turkost nagellack :/. Men jag köpte ett lila hehe :D, funderar på att måla på det ikväll - kul o se hur färgen blir på naglarna :)..
Vi var även på ica o hemmakväll hih :), jag köpte lite lösgodis på hemmakväll så ja har nått att mumsa på när jag kollar film ;).



Ska kolla Ugly bettyy nuu :) Heejheej


12 Februari

ÄNTLIGEN LOOV!, guud va skönt det var att gå i från skolan o känna att man inte ska dit förrän om över en vecka hahaha..
Siitter nu o väntar på att Linda ska komma hit :), hon har en lektion mer än mig idag hehe.. Sen ska vi ner till stan o försöka hitta ett turkost nagellack sedan blir det upp till kiina o keka, muuumms :D..

Ska fixa mig lite nuuuuee byebye :)

11 Februari

Haar avklarat ännu en dag i skolan hehe :D, as låång daag 07.50 - 16.10. Hatar såå långa dagar skiit joobbiga lektioner med som man måste joobba på.
När jag väl kom hem idag såå borstade jag Hugos päls som börjar bli en vana nu när jag kommer hem att jag gör haha, den blir ju så fiin o fluffig dåå :D. Han har varit nere på firman idag såå han var rätt trött märkte jag när han somna i mitt knä när jag borsta han haha. Såå väntar bara på att han ska vakna nu för då måste han ut o kiisssa :). Pappa var smart o köpte en ny smörgåsgrill idag med :D, jag gillade inte den vi köpte sist eftersom det inte fanns några mönster i den =S. haha

Baara 1 skoldaag kvar innan looveeet :O, GUUD va sköönt.
Det är ju rosutdelning i skolan imårn med :), läängtar ihih. Ska ner o keka på kina imårn kväll med Lindis sååå ännu en anledning till att längta tills imorgon ihih :D

Nu funderar jag på om jag ska måla naglarna elr städa något i rummet haha :P.. blev inte riktigt nöjd med naglarna igår -_-)


En liten bild på Hugo plutten hihi

Ny lackat ;)

Tänkte blogga en sista gång nu innan jag går och lägger mig :D
Sitter o kollar på Fame igen :), braa film hehe
Samtidigt har jag målat om mina naglar, blev inte jäätte snyggt men får måla om någon annn dag för hinner inte nu hehe.
Denna gång blev det silvrigt och glittrigt :P





Nuu ska jag nog soova :)
Nattinatti

Mary Kay

Har äntligen fått mina Mary Kay produkter =D, ska prova dem sen innan jag lägger mig :).






Baaara två skoldagar kvar tills LOOOOOV!!!!, jaag längtar ihjäl miiig..
Köpte alla hjärtans dag roser idag med :), de delas ut på fredag i skolan. Mysigt påhitt tycker jag :).
Alla hjärtans dag på Söndag juue <3

Nuuu ska jag fortsätta städa mitt skrivbooord =D,
Heeejheeej!

10 Februari

Hallå! :D
Nu skriver jag igen hihi, blev inte av att jag skrev något igår eftersom jag somna vid 7. Men idag är jag vaken heehe. Jaja men kom hem för en timme sen, ska snart packa mina träningskläder för ska ner o träna på Onyx vid 4 tänkte jag :). Skulle egentligen vilja slappa lite till innan jag drar ner men klockan 7 kommer mina mary kay produkter så får ju vara hemma då och ta emot dem :).
Sitter o funderar lite på om jag ska städa mitt skrivbord ?, det e ju sååå skönt när det e rent o snyggt eftersom man ändå sitter här en del ;).


8 Februari

Heej! ;)

Då äre Måndag igen, och en heeel vecka framför sig. Ucha man får ta en dag i taget o tänka att det snart är helg och seen Spooortloov <333. Fyyy va skönt det skaa bli.

Idaag var det apu, alltid en go start på veckan ist för skolan :). Efter apun drog jag in en sväng på lindas apu plats, kul o kolla vad hon höll på med hehe :D. Köpte mig ett nytt shampo i samma märke som det sprayet som jag var så kär i haha :D, ja hoppades att det skulle lukta samma. Som tur vaar så gjorde de det :D, fatta va jaa kmr kunna känna den lukten när jag både använder sprayet o schampot hahaha :P.

Jaja efter det drog jag hem, och var as trött eftersom jag inte kunnat somna i går natt och så var man helt slöö i kroppen eftersom man jobbat. Såå jag gick o la mig o sov någon timme :D, as gött. Började kolla på National Treasure Book of secret men somna ju ifrån den haha, så fåår kolla på den sen.



Toni&Guy - Volym shampo


Kelly Clarkson

Låtar med Kelly Clarkson som jag aldrig tröttnat på.
Oftast så lyssnar maan ju sönderlåtar, men de här har jag aldrig riktigt lyssnat sönder även om jag lyssnat på dem många gånger heehe, lyssnar på de i perioder men de är antagen så bra att det inte går att tröttna på.


A moment like this



Since you're been gone



Behind these hazel eyes



Because of you


Hemma igen :)

Kom nyss hem ifrån Maria :), Det var jätte trevligt på "Mary Kay partyt", Vi fick prova massa olika grejer så nu är mitt ansikte o mina händer lena o fina hehe :D. Asså man hade ju kunnat köpa allt, men då gällre det att man har ett X antal tusen att lägga haha. Men jag köpte i allafall det jag behövde - alltså rengöring för ansiktet. Det var två produkter, först så använde man den som innehöll rengöring+ ansiktsvatten och ansiktsmask i ett. Sedan den andra var en fuktighetskräm. Vi fick prova de produkterna och jag gillade den, ansiktet blev väldigt lent och rent hehe =D. Jag fick lite beslutsångest om jag verkligen skulle köpa de eftersom det ändå kostade 700kr, men sen så tänkte jag att man behöver ju inte köpa det särskillt ofta haha. Så jag bestämde mig tillslut så produkterna kommer på onsdag :D.


Produkterna jag köpte

Såå nu ska jag gåå och göra mig lite kvällsmat, hehe även om man blev rätt mätt på fikan på partyt så behöver man få i sig lite vettig mat haha.

Hejjdåå!

7 Februari

halloo! :). Sitter här igen o latar mig haha. Men ska snart hoppa in i duschen och sedan gör iordning mej för ska ut till Maria som har "smink/rengöringsparty" av märket Mary Kay elr hur man ska förklara det hahahha. aja men det ska bli skoojj, får hoppas jag hittar något ja vill ha. Behöver nya rengöringsprodukter till ansiktet såå hoppas de har något jag gillar hehe :D. Har bara varit på ljusparty och tupperwareparty innnan, så detta är ju något nytt och lite roligare produkter hhaha ;).

Jaja men nu måste jag in i duschen
Heejheej! :)

6 Februari

Finns det något bättre än när man kan soova tills man vaknar av sig själv? :D, såå göött. Gick upp vid halv 11 idag. Började dagen med att bada hugo :), hans päls blir såå mjuk efter det heh :D. Sedan under eftermiddagen va jag mest med Hugo för väntade på att klockan skulle bli 6 då jag skulle ner till hemmakväll o hyra skräck med Jenny ;). Från då tills nu har hon varit hos mig :).
Egentligen borde jag lägga mig nu eftersom man ska ju försöka gå upp tidigt i morgon så man kan somna tidigt på kvällen för att orka apun på måndag morgon hehe :P. Men det e ju sååå sjukt tråkigt att gå o lägga siiig!.. Ska va uppe ett tag till så får jag ta smällen att vara trött imorgon hehe :P.


Söta Hugo :)


Har även målat om mina naglar igen, allit kul att byta fäärg :D. Denna gången blev det en grön färg, jag gillar färgen men de e itne många som gör hah :P, tycker det sticker ut lite. O jag har ju jämt svarta kläder på mig så det blir som en liten färgutstickare hahaha.

Här är iaf en bild på dem:



och här är lacket jag använt:

Lacket är ifrån Make up store och det heter Henric


Nu ska jag utnyttja tiden innnan jag måste lägga mig hehe.
Nattinatti

On the line


Joey Fatone - Ready to fall

Kollade precis på filmen On the line ( 2001), väääldigt bra fiilm. Men blev helt kär i en låt som var i slutet så var tvungen att kolla upp den på youtube såå nu la jag in den på bloggen med! :).

Såg nu med att grabbarna ifrån pojkbandet N'sync är med i filmen, det är även en av dem som sjunger i de youtubeklippet jag la upp. Har aldrig riktigt lyssnat på dem innan bara hört någon låt, men får nog kolla igenom deras låtar för brukar gilla lite sån här musik hehe :D..

Meen nu ska jag fortsätta o käära ner mig i denna låt ;)




Byebyee! :)

5 Februari

Kan ju börja med att sägaa Graattis Jimmy! som fyller 22 idag :), han börjar bli riktigt gammal haha ;P. aja åter till mej och min dag (A). Har inte haft särskillt händelserik dag i dag hlr :/ hehe. Behöver ju inte räkna upp det jag gjort idag också men kan säga det roligaste som hänt iaf hahaha. O det var min o Johannas tripp ner till ica o hemmakväll ihih. Alltid lika skööjj o köpa onyttigheter haaha :P.
Oooo sen måååste jag bara tipsa om det sprayet ja köpte i veckan, äääääääälskar verkligen lukten. Det var en tjej på nyår som använde sprayet oo det lukta jätte mkt och skiit goott så va bara tvungen att köpa det..  Eftersom jag har mössa på mig nu så har jag sprayat i mina toppar för att jag ska känna lukten hela tin (A) hahaha.


Bild på sprayet :)


Men nu ska jag sätta mig till rätta och kolla på filmen jag hyrde :).. hejhej

Aly & Aj - Potential breakup song



Ett tag sen jag lyssnade på den här låten :D, men bara för att Linda börja prata om den igår så blev jag sugen på att börja lyssna på den igen :)..


4 Februari

Blev ingen skolaa idag såå dagen har gått rätt segt. hehe men har gjort lite nytta ändå, för har stäädat i mitt rum så det ser dugligt ut nuu :D, har vikt massa tvätt men har fortfarande en del kvar som jag får göra sen, har tvättat med :D. Så duktig jag e va  ;). Seen blev jag sugen på att bada i bubbelpoolen :O, har verkligen inte badat där på as läänge!.. Konstigt att man inte gör det mer egentligen ? :S, as gött ju. Jaja men nu tänkte jag ta på mig ett underställ o ett par raggstrumper för ska ut o gå med Johanna om en kvart :).



bubbelpoolen som Sara borde använda oftare! haha

Hejsvejs! ;)


Eva Simons - Silly boy

Orginalet

Acustiska versionen

Denna låt hörde jag tack vare Lindis :D, Väldigt bra, men kan inte bestämma mig om jag gillar orginalet eller den acustiska versionen bäst :S.



3 Februari

Onsdaag - en dag närmare heelg <3 :D.
Slutade skolan klockan 2 idag, sedan drog jag ner till stan med lilla Linda :), vi shoppade o fikade som alltid är lika trevligt ;). Jag skulle egentligen inte handla så mkt men självklart så hittar man ändåå, skulle bara köpt födelsedagspresent till Jimmy. Funderar på att gå en promenad med Hugo nu ikväll med, får see. Det snööar som tusan ute ju :P.

Här är grejerna jag köpte idag:


TONI&GUY spray som luktar såå sjukt gott
Ögonskugga lila - Collistar
Nagellack depend x2 - ett lila glittrigt o ett överlack
bläckpenna - väldigt behövligt
lypsyl - beeehövdes verkligen!
present till Jimmy ( ej på bild )
"roller" - ta bort hugo hår på mina kläder haha :P



Idaag är Hugo 4månader :D, han börjar bli en stor pojke nuu :)..

Jag o Hugo, inte den snyggaste bilden men den bjuder jag på ;)


Itchy Daze - Monster



grymt bra,
och konstigt nog är gruppen svensk :O..

2 Februari

Skooldagen var inte särskillt låång, såå man var inte särskillt trött när man kom hem hihi :P.
Tog mig i kragen och gick ner till djuraffärn i eftermiddags med :D, för behövde lämna tillbaka ett halsband som var för litet till Hugo, men har hela tin glömt av det. Men idag blev det gjort o passade på att handla lite andra roliga grejer till han för 600kr som inte riktigt var meningen, men hittade massa kul ju (A) :). Sedan efter jag varit där blev det kvällsmat som var pannkakor pappa hade stekt haha :D, han börjar bli en riktig hemmafru.

Runt 7 gick jag ut o gick med johanna i snööovädret haha :P, denna gång gick det oväntat bra med Hugo o Skrållan, han skällde lite grann men inte i närheten som han gjorde sist :D, men han höll på o lukta o gå efter henne hela tin men han e la inte van vid såå snygga tjejhundar hihi ;).


Här är grejerna jag köpte:
klicker
liten väska för att ha hundgodis i på promenad
hundbalsam
krokodil pipleksak
gummiboll
boll med snöre
tuggben
aktiveringsboll man lägger godis i
matbar
blinkande lampa man sätter i halsbandet så hunden syns på kvällen
Koppel ( inte med på bild )

1 Februari

Nu går vi in i Februari :), ännu ett steg närmare sommaren :P.. Är heelt sluut, as trött efter apu:n på ica - Vill bara lägga mig o soova. Tror jag ska ta en liten powernap sen ;).. Imorgon är det skolan som gäller igen, är inte sugen för 5öre. Vill hitta motivation men inte särskillt lätt när det e sååå tråkigt.
Tänkte att jag skulle göra ett ryck och städa mitt skrivbord, det e såå mkt grejer. Får se hur det blir med den saken :P. Nu tror jag iaf att ja ska göra lite kvällsmat :)

Heejheeej


RSS 2.0