5 Maj

Hallåhallå!

Nu skriver jag igen yaay =D..

Funderar starkt på att lägga mig nu o läsa några sidor körkortsteori :), e fortfarande pigg men de lär väll släppa när man väl lägger sig :)

Har idag som typ alla andra dagar gått i skolan, slutade lite tidigare för att jag skulle hinna ner till min körlektion som började 14.00. Efter lektionen var det Ica som gällde, skulle lämna ner 2papper angående mina bankuppgifter så att de kan sätta in min lön sen i sommar, och så var det kontaktuppgifter. Jag o Kajsa skulle även prata med magnus om vårt schema men han satt i möte så vi får väll gå ner i morgon istället, är jääätte nyfiken på mina jobbtider :D .. 

Direkt efter Ica drog jag upp till körskolan igen för hade en till körlektion :), Hade parkering idag och efter det så blev det stadskörning o så var det mycket med högerregel och sånt :). Grym är jag på alla olika parkeringsätt nu iallafall!! =D hahaha..

När körlektionen var slut så drog jag vidare ner till firman sedan till morfar för att mamma var där :), sen hem o byta om för att gå ut och gå med Maria :D.. Vi gick i 1½ timme, skönt i de fina vädret :)..
Vi har bestämt att gå ut några gånger i veckan nu så att man kommer lite i form o får upp konditionen lite :).

Nu blir det sängen och min kära teoribok hahaha :P
Nattinatti!!

RSS 2.0