The Outfield - Your love



31 Januari

Söööndaag!, imorgon blir apu igen :). Lite trist när ledigheten tar slut. Idaag har inte hänt särskillt mkt, var kvar hos jenny tills halv 4 typ :). Sedan hem och åt därefter direkt ut o gick med Johanna och våra hundar :), det e ju bra för Hugo plutten o lära sig att umgås med andra vovvar, haha men guud va han skällde. Han var helt tokig, men jag tyckte det gick mkt bättre på slutet såå om man gör de här någon mer gång så kanske han vänjer sig.
Väldigt trevligt att gåå ut när de e så mörkt o tyst ute :P.
Märkte nu ikväll med att man nog får köpa något skydd till Hugo så inte han inte fryser, för mot slutet när vi var ute så började han nog skaka lite.



Tänk så gullig en sån tröja hade varit på Hugo :)
Bilden är ifrån Doggie.se

30 Januari

Vaaknade vid halv 11 tack vaare min syster som sjuunger o flabbar i mitt rum, hah jag tror hon hade lite resfeber eftersom hon skulle dra till landvette klockan 11 :). Käänner att jag också vill utomlands, voore sjukt gött att åka iväg till thailand i 2veckor :O. menmen hiih. Nu håller jag på att packa efteersom jag ska dra till Jenny o vara där tills imorgon. Det är itne mycket att packa men svårt o veta vad man ska ha med sig. Sen mååste jag hoppa in i duschen för ska åka lite innan 3. Meen nu ska jag keeka sen fortsätta hihi

Hejhej


Timbaland ft. Miley Cyrus - We belong to the music



Braa låt ifrån Timbalands nya album. Miley gör ju låten bra haha..

29 Januari

Sköönt med Fredag ;D. O det e så fint ute nu med all viit snöö :), fattas bara en strålande blåå himmel såå är det perfekt. Ingen skola idag för mig heller, men det e sista dagen jag är hemma ska gå på måndag :). Vi har haft lite främmat här idag, alltid kul med lite extra rörelse i huset =D. Och just nu har vi kekat lite maaat, som Sandra o Cicci fixade mumsigt ;).. O nu sitter de nere i tv rummet o fredagsmyser hehe :), funderar om jag ska dra ner till dem nu elr efter jag målat mina naglar :S.. Det stinker ju en del så de kanske inte tycker de är så trevligt ihih :)..

Jaajaa men ha en bra Fredagskväll! ^^)

Sony Ericsson Xperia x10

En sak som är säker är att man inte ska börja kolla på mobiler för nöjet skull. Hittar jag en mobil som jag vill ha så kan jag inte sluta tänka på den :S, skiit jobbigt därför kollar jag inte på sånt så ofta hehe. Men nu såklart för någon dag sedan gick jag in och kolla, såå självklart attt jag hittar en som passar mig perfekt ;),
Har börjat tröttna lite på att ha en klumpig mobil o inte kunna ha den i fickan så hade tänkt mig en rätt platt mobil som nästa köp o sjäälvklart så kmr sony ericsson ut med en sån mobil nu den 10feb.

Sony Ericsson Xperia x10



8,1pixel kamera
4tums pekskärm
medföljer 8gb minneskort + 1gb internt
operativsystem: Android 1,6
Pris: runt 6000kr

+ en massa funtioner som timescape, mediascape o android market - som gör det lättare att hitta saker i mobilen eftersom det samlas i ett o samma ställe. Android market hittar du applicationer som gör att du kan anpassa din mobil så den paassar just dig.



Vill ha mobilen men den jag har är inte särskillt sliten så får nog vänta ett tag till :/. Egentligen e det smart att köpa billigare mobiler för då kan man ju byta oftare :D, men de e inte lika roliga juu -_-)

Beyonce - Listen (live)



En Favorit låt ifrån min sida :D..

Lugn daag

Har varit hemma ifrån skolan i dag också.. Såå har inte gjort särskillt mkt, haar tvättat lite och städat litelite i mitt rum :). Borde egentligen göra en genomstädning men det blir aldrig av =S hehe. Min syster kom hem nu ikväll med :D, eftersom hon ska till sydafrika på lördag :).

Igår när jag var på stan så köpte jag 2st nya nagellack :), har inte provat de på än eftersom jag redan har ett lack som jag gillar på naglarna :), får måla nytt när de andra är för mkt avskaft.




Här är de nya lacken, e syns inte så mkt på bilden men de är jäätte glittriga :D.
De är ifrån den nya vårkollektionen från depend som nyss kom i butik :).


Såå ser mina naglar ut nuu :)


Här e lacken som jag har på naglarna förtillfället :P



Sååå nu vet ni det ;).

28 Januari




Simple plans låt Save you gjordes pga. sångaren i bandet har en bror som hade cancer, och detta var väll hans sätt att uttrycka sig. Vääldigt fiin låt.

Haar inte uppdaterat bloggen på några dagar nu och anledningen är väll att jag inte har haft någon lust pga. cancer beskedet vi fick i måndags. Såå just nu känns allt som skiit, mamma har redan gått igenom den här proceduren en gång och det borde ha varit nog med den skiten :'(.  Första gången hon hade cancer var det i bröstet, men det opererades ju bort. Och nu med nått år fri från cancern så självklart kom det tillbaka, och denna gång sitter det i skelettet så hon kmr att få leva med det i resten av livet fast de kan nog förminska tumören och så blir det nog en bromsnings medicin hon kmr att få äta hela livet :'S.
Jag är jätte rädd för vad som kommer hända, jag haaaaatar verkligen cancer!!. Föörstör såå många liiv helt i onödan.

Har varit hemma ifrån skolan sen jaag fick reda på beskedet. Känns skönt att kunna handera chocken o känslorna i fred, är inte den personen som behöver prata om saken för att må bra, utan jag sitter helst själv på rummet och tänker, gråter utan att någon frågar hur jag mår. För det är ju mamma som det är syynd om, man kan ju bara tänka sig hur hon mår just nu, vilka tankar som går igenom huvudet?.

Men fåår hoppas att allt går braaa, skulle aldriiiig klara mig utan mamma!

24 Januari

Jaag gillar verkligen inte söndagar :S, man tänkte ju mest på att det snart är måndag heh :P.. menmen, idaaag haar det inte hänt spec mkt, runt 2 kom linda hit för vi skulle ut o gå en sväng sen ner till ica o köpa marängswiss hehe promenaden blev inte så lång men desto längre tid till ätandet av marängswissen (A), sen vid 4 drog hon hem till tvärred :) .. runt 5-6 så kom johanna för att vi skulle ut och gåå, såå sköönt att baara gåå o prata när det är så lugnt o skönt på kvällen.. man tänker ju inte ens på att man e ute och gåår :P, finns så mkt att prata om..

Nu ikväll har jag varit duktig och gjort en kycklingsallad till lunchen imorgon eftersom det är apu :)..
oo nu är det snart sängdax - skiit tråkigt ju!!.. men får väll utnyttja den sista timmen nu innan man ska nana hihi ;)


     Marängswiss :)


Taylor Swift - You belong to me



Braa låt, har lyssnat på den ett bra tag men har inte kollat videon förren rätt nyss. De har gjort musikvideon till den här låten väldigt bra, jätte mysig att kolla på juu :P..

Typ alla Taylors musikvideor är väldigt braaa, man blir glad på något sätt heh :P
 

Ikväll

Städningen har inte gått så fort framåt får jag faktiskt erkänna hehe :P.. Det blev att jag fick sticka in på ica o köpa några grejer till kycklingsalladen vi skulle ha tilll kvällsmat, sen fick ja göra den också :P, men den blev väldigt goo :). Sen har jag varit ute med Hugo såå tiden bara flyger iväg..

Har lite beslutsångest nu med eftersom det går 2st bra filmer på tvn ikväll - Rush hour 2 på tv3 kl21.30 och Fantastic four på tv4 kl21.25. Men har  fantastic four på datorn så den kan jag ju se när jag vill, så det blir antagligen Rush hour 2 =D..


Rush hour 2 vs Fantastic four


Paramore - Misery Business



Min favvvo låt sen ett bra tag tillbaka :D, perfekt att lyssna på när man ska städa hihi

23 Januari

Så skönt med llördag :D, har inte gjort ett skit än så länge :P.. Har bara tagit lite kort på Hugo :)
Jag funderar på om jag ska städa mitt rum, det ser förjäkligt ut. Men det e inte särskillt skojj att städa :S.. Får väll dra på en riktigt upppiggande låt så blir inte städningen lika tröökig :P..

Här är två av bilderna jag tog i dag :

hehe Hugo soveer på mitt skrivbord medans jag sitter vid datorn ;)


Rise against - Hero of war


Bloggdesignen

Haaar ändrat en massa små detaljer i bloggen nu :D, käänns som den snart är som jag vill ha den :P. Den är ju mycket mer stilren nu när hela bakgrunden e svart istället för två färgad hehe ^^).. Får fixa lite då och då när jag vet hur jag vill ha det :)..

Nu ska jag nog inte göra mer idag :D..

22 Januari


ÄNTLIGEN HELG! :D, fyy va jag längtat.. Såå gött att kunna vara uppe hur sent man vill och gå upp när man vill på morgonen, så sjukt skönt. Denna helgen har jag inget särskillt planerat heller såå shiit va jag ska slappa :D, kommer vara utvilad till måndag ;)..
Idaag har jag inte gjort något spec, det blev skolan sen har jag varit mycket med Hugo plutten :P, har försökt lära han att sitta på kommando, och det gick riktigt bra faktiskt :D, han börjar fatta iaf att han får matbiten om han sätter sig hehe :D, får träna lite varje dag sen kommer han nog klara det utan problem hiih :D

Nu tänkte jag kolla på en fiilm :D, antingen blir det Six days seven nights - rätt gammal film, eller att Aliens in the attic :) får ta en liten tänkestund på detta hihi ;)



En liten bild på Hugo :D

Alexandra Burke ft. Flo Rida - Bad boys


DAGENS LÅÅÅT!



20 Januari

Vaar nere i eftermiddags och pratade med körskolan om att påbörja kurs för teorin till körkortet, och den ska börja någon gång i slutet av februari - början av mars så hon skulle höra av sig och berätta när exakt :)..  Efter körskolan drog jag ner till Onyx och tränade, och nu är jag hemma :D.. Håller på att kolla färdigt filmen I love you Beth Cooper för jag somna ifrån den i går natt hehe :P..


Dead and gone - T.I ft. Justin Timberlake



Säger Godnatt med att lägga in denna låt =D..

19Januari

Har varit en väldigt lugn dag. Skolan slutade klockan 4 sen hem och hade som plan att dra till Onyx och träna, men tappade lusten så det får bli imorgon ist hehe :). Precis kollat på nytt avsnitt av One tree hill samtidigt som jag laddat och lagt in nya låtar på ipoden så nu har jag lite ny musik attt lyssna på när jag går till skolan imårn.

Har suttit och letat efter ett par nya hörlurar till min ipod ikväll oxå, eftersom jag inte gillar de hörlurarna man fick med eftersom det inte är sånna som är inne i örat utan den vanliga modellen, och den gillar jag inte .. men jag hittade ett par jag är sugen på att köpa - Apple in-ear headphones heter de och kostar 755kr :





Ska lägga mig nu och kolla på I love you Beth Cooper :)
Skola imårn ju så ska ju upp tidigt.


Nick Jonas - Who I am




Nick Jonas ger ut nytt album utan The jonas brothers, lyssna på singeln Who I am! :).. Albumet släpps i början av februari.

Rätt goo låt faktiskt =D

18 Januari

Hemma nu efter en dag på Ica :), är helt slut i hela kroppen!.. Har varit i fruktdelen hela dagen, rätt skoj.
Ska inte göra ett skit mer idag utan ska sitta o bara slappa :D, innan den förbaskade skolan börjar imårn :'/. Guuud vad tråååkigt..

Har kollat lite på sidan www.eyeslipsface.com grymt billigt smink men har hört att det ska vara bra smink oxå :S, är lite sugen på att köpa.. men ändåå är man såå himla bekväm med att köpa märken man brukar ha och mer kända som man känner igen.. Får tänka på saken hehe :P

DJ Earworm - United State of Pop 2009



Grymt bra låt! Lysssna på den hehe :)

17Januari

Heej! :), har precis suttit och fixat med bloggdesignen. Fortfarande inte särskillt snyggt men det duger så länge hehe :P. Får ändra sen när jag har mer tid :).
Ska snart gå och lägga mig för ska upp 6 för börjar klockan 8 imorgon bitti med Apu :D, det är sjukt mycket roligare med apu än skola. Ska plocka fram mina arbetskläder och sånna saker nu ikväll innan jag lägger mig eftersom man inte är särskillt pigg så tidigt på morgonen, och då glömmer man lätt saker hehe  :).
Trååkigt att helgen redan e slut :/, man får börja längta efter nästa helg nu ist hehe :)

NattiNatti!

Todaaay!

Helg!, såå sjuuukt gött. Skönt att slippa skolan och allt plugg.

Idaag gick jag upp vid halv 10 för att hänga med pappa till borås för att veckohandla och köpaa nytt halsband till Vovven :)
Sen när jag kom hem så badade jag Hugo (vovven) för första gången, och det gick jätte bra för han var väldigt lugn såå det var inga problem :D, hans päls blev ännu mjukare nu hehe ^^).. Och nu sitter jag hos Jenny och lördagsmyser vid våra datorer :P, blir väll lite film tittande senare ikväll :)
´


16januari

Första inlägget i bloggen!
Då har man äntligen skaffat sig en blogg och blivit en i mängden hehe :).
Får se om jag kommer att fastna för bloggandet elr ej, kan ju bli riktigt skoojj hiihi. Orkar inte fixa med layout och sånt nu utan får ta tag i det en dag när jag har tid och ork! :D


Byebye! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0